Sustainability Island er stedet, hvor de bæredygtige initiativer mødes. Her vil man som deltager, gæst, summitdeltager mv. kunne opleve bæredygtige løsninger i form af et inddragelses- og oplevelsesområde. På området vil innovative udstillere, entreprenører, studerende, erhvervsliv, partnere mv. vise omverdenen deres bud på løsninger for en mere bæredygtig verden. De bæredygtige løsninger bliver vist på en måde, så de er forståelige for gæsterne.  Sustainability Island er stedet, hvor man lærer, hvordan Verdensmål kan blive til Hverdagsmål.

Disse løsninger vil ligeledes blive lavet som involverende case-præsentationer ud mod gæsterne. Som besøgende vil man kunne opleve eksperter fra vidensinstitutionerne i Aarhus og Region Midtjylland, virksomheder, NGO'er, fonde mfl., som vil inspirere med den nyeste forskning i bæredygtige løsninger. Regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere og deltagere er alle mere end velkomne. Erhvervslivet skal engageres på Sustainability Island og Aarhus vil som værtsby arbejde strategisk med, hvilke indsatsområder, der skal være de bærende således, at indhold matcher de ønskede målgrupper.

Sustainability Island byder også på aktiviteter, som taler til den brede befolkning og eventgæst. Det kan fx være eksperimenterende og inddragende vidensaktiviteter for både børn og voksne.

Sustainability Island